ViruLite versus aciclovir helingstid for forkølelsessår

Virker ViruLite mod herpes type 2?

Virulite virker mod alle typer af herpes. Men desværre er de kliniske undersøgelser kun foretaget på Herpes Simplex Virus Type 1 (forkølelsessår). Virksomheden bag produktet – ViruLite LLC arbejder pt. for at få dokumenteret effekten på type 2 (herpes genitalis), men det er er flere ting, der besværliggør dette. Den første ting er den rent praktiske, da det er sværere at finde testpersoner, udføre testen, lave blindtests osv. når det det er på denne del af kroppen. Deres klart største marked er USA, og det er usandsynlig svært at få en FDA-clearance – altså en godkendelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder. ViruLite LLC brugte 12 år på at få en FDA for Virulite mod forkølelsessår, og det er endnu sværere med et receptpligtigt produkt, som det ville være, hvis det skulle være imod type 2.

 

Hvordan kan man så sige, at det virker mod type 2, når der er ikke er udført en officielt undersøgelse. Det kan man desværre heller ikke sige direkte. I teorien virker det. Virulite virker ikke imod virus, men styrker immunforsvaret lokalt ved at stimulere cellerne. Derfor er det teoretisk set irelevant, om der er tale om type 1 eller 2.

 

Virulite er fuldstændig ufarligt er og modsat cremer og tabletter uden bivirkninger. Ifølge virksomheden selv sværger mange til Virulite til behandling af type 2. Logisk, praktisk og teoretisk skulle det virke. Men officielt kan er der ikke dokumentation for, at det virker. Der er dog absolut heller ingen dokumentation for, at det ikke virker.

 

Konklusionen er at selvom alt teori peger på, at ViruLite virker lige så godt på herpes genitalis (type 2) som herpes labialis (type), så er der endnu ikke en bekræftet undersøgelse på dette.

 

Hos eHudpleje tilbyder vi 180 dages tilfredshedsgaranti uanset, hvad du har tænkt dig at bruge apparatet imod. Vi har sågar betalt returneret pengene til en person, som ville bruge apparatet til håndeksem (se Trustpilot anmeldelse) men returnerede det efterfølgende, da det ikke havde den ønskede effekt. Vi vil naturligvis anbefale, at I køber ViruLite til behandling af herpesinfektioner (forkølelsessår, herpes genitalis eller helvedesild), men vi behøver ingen begrundelse for et returneret produkt.

 

virulite vs aciclovir
Summary
Review Date
Reviewed Item
Virulite
Author Rating
51star1star1star1star1star
1 Comment
  1. […] Der findes kun én behandlingsform som virker i alle stadierne af forkølelsessår. ViruLite Light Device har egenskaber der både er præventive, behandlende og sårhelende. Lysterapi-enheden er således klinisk dokumenteret til at hele en herpes-infektion (forkølelsessår) hele fire dage kortere end placebo.  Læs mere om ViruLite mod herpes type 2 […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.