Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer foretaget på ehudpleje.dk. Alle aftaler indgås på dansk.

Generelle oplysninger

  • Borsting Trading ApS – etableret januar 2017
  • CVR: 38259814

Kontaktoplysninger

Bestilling

Du kan bestille varer hos eHudpleje via vores website. Alle vores priser er angivet i danske kroner, og de er inklusiv moms og andre afgifter, ydermere er det dagspriser. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger selv fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du straks en mail med dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb.

Betaling og levering

Denne webshop modtager flere betalingsmuligheder, herunder Dankort, VISA, MasterCard og Mobilepay

Hos eHudpleje.dk prioriterer vi diskretion og privatlivets fred højt. Vi fremsender altid i neutral emballage og vi sørger for, at det ikke er muligt for tredjemand at se hvad pakken indeholder.

Forsendelser til udlandet pålægges et portogebyr baseret på vægten af den samlede ordre. Læs mere om udlandsfragt. Bor du udenfor EU kan forsendelsen pålægges yderligere afgifter af din lokale toldmyndighed.

Leveringstid:

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet.

eHudpleje.dk benytter GLS som fragtfirma.

Sikkerhed ved køb

Du er garanteret fuldkommen sikkerhed, når du handler ved ehudpleje.dk. Når du bestiller og betaler din ordre hos ehudpleje.dk, kører alle betalingstransaktioner igennem godkendte og PCI-certificerede udbydere af betalinger, ehudpleje.dk kan ikke se data vedrørende dit kreditkort.

Vi benytter quickpay som betalingsgateaway. Quickpay er blandt de mest anvendte betalingsløsninger, og er PCI-certificeret efter internationale standarder for databeskyttelse. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for online betaling i Danmark.

Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget; med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde aftalen uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, valgt af dig, har modtaget ordren og fået den i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer, og oplever dellevering ved restordrer, løber fortrydelsesfristen fra du eller anden person, valgt af dig, har modtaget den sidste pakke.

Skulle fortrydelsesfristen udløbe på en lørdag, søndag eller en helligdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen eller emballagen på produkter, hvor dette er nødvendigt. Du kan via produktteksten på det enkelte produkt se, om dette er gældende for den pågældende vare.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via eHudpleje.dk. Hvis du handler som erhvervsdrivende har du dog ikke fortrydelsesret.

Sådan bruger du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked via e-mail til info@ehudpleje.dk eller via formularen på vores hjemmeside. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den. Ved nægtelse af varemodtagelse sender dog altid en e-mail først, så vi ved om du ønsker at fortryde ordren, eller om det blot er en forglemmelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering

Hvis du har fortrudt købet af en eller flere varer, skal du sende os varen eller varerne til os på nedenstående adresse uden unødige forsinkelser og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at returnere dit køb. Vi gør opmærksom på, at varer med forsegling kun kan returneres, såfremt denne ikke er brudt.

eHudpleje.dk v. Borsting Trading

Bygvænget 13

8660 Skanderborg

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod varer, der er sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returneringen af varen, og det er vigtigt, at du returnerer i samme eller lignende emballage, som produktet er modtaget i, for at undgå skader på produktet. Du bærer selv risikoen for pakken, indtil vi modtager den. Vi anbefaler derfor, at du gemmer postkvittering og eventuelt track and trace nummer.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, såfremt du returnerer hele ordren. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om ønske af returnering. Vi gør dog opmærksom på, at vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne, der ønskes returneret.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion; er dette ikke muligt, vil du høre fra os, så vi kan modtage et kontonummer, som pengene kan tilbageføres til.

Reklamation

Hvis du køber en vare, der er fejl eller mangler ved, har du ret til at reklamere over denne. Du kan reklamere over en vare indenfor 36 måneder efter køb ved at henvende dig til os på info@ehudpleje.dk. Vi beder dig om at beskrive reklamationen så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men du kan eksempelvis vedhæfte et billede, så vi nemmere kan vurdere reklamationen; dette kan mindske reklamationstiden, og vi kan straks sende dig en mail med en returlabel. Hvis du selv sender varen retur til os, skal du huske at gemme kvitteringen, så vi kan tilbagebetale fragtomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Husk altid at sende os varerne i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan refundere beløbet.

Du bør bemærke, at vi ikke modtager pakker, der er sendt per efterkrav eller uden omdeling.